Godmorgon!

Här går dagarna fort och jag har haft fullt upp samt fick sån ångest över att åka då jag kände att jag inte fått klart det jag ville! Så tunga dagar innan jag kom ner till Tidaholm och sedan fullpackade dagar nu när jag varit här! Ångesten är som bortblåst men haft väldigt ont i kroppen efter tog resan! så här är lite bilder från helgen och resan! Och youtube är uppdaterad så är så sjukt nöjd över att jag kommit igång och även fått ihop koalan 🙂 och börjat sticka på byxorna 🙂 det är svårt att komma in i och andra muskler än virkning så det är lite tufft för kroppen 🙂 men roligt 🙂 super fint garn också 🙂

Men såhär ser nu koalan ut 🙂 väldigt nöjd faktiskt 🙂 idag så ska vi iväg till Skövde för att lämna Alma, gå långis med hundarna 🙂 sedan åka till loppis i Falköping och hämta en vagn som min ingifta moster köpt åt mamma som vi kan ha här när vi är nere 🙂 så i em sedan ska det spelas in slutet på den haul jag började på igår 🙂 så sjukt underbart 🙂

Men nu har hundarna varit ute och kissat fått mat så nu kanske jag kan få sova en stund till! Iaf kanske hoppas jag på 🙂 ha det bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s