Vilken vecka!

Det har varit så mycket att fixa och göra de senaste dagarna så har helt glömt bort att blogga! Usch vad dåligt! Måste strukturera mig bättre!

Ligger just nu med magont i sängen! Med fötter som sover för jag ligger i en konstig position med benen! Graviditet är det bästa! 😂😂😂💪🏻🤰🤱 det är så mysigt men man känner att det inte bara är ens egen kropp längre! Det finns någon annan som redan börjar ställa och styra hur jag ska ligga och sova, hur jag ska sitta och vad jag ska stoppa i mig! Men börjar känna sparkar ganska mycket dock mest utifrån känner lite dåligt inuti än! Men lägger man händerna på magen så känner man lilla kotten ❤️❤️ så fantastiskt mysigt ❤️ men har fuskat med Maten håller mig inte helt till mjölkfri kost så magen är kaos! Plus att jag åt jordgubbar igår också! Inte bra! Men ska försöka ta nya tag idag 🙂

Idag är planen att jag måste verkligen fixa i min väska! Den är kaos, kaos och kaos! Jag måste få upp två videos då min dator uppdaterade sig hela kvällen igår då jag skulle lägga upp! Så gav upp helt enkelt!! Sen ska hundarna ut på en långis! Jag ska fixa symaskinen och sy byxor och den andra dressen jag köpte 🙂 vi får väl se vad som hinna med idag! Är super taggat för allt jag vill hinna med!

Men just nu är det vila en stund till för magen vill verkligen inte lugna sig just nu ❤️❤️

Hörs senare ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s