Tisdag – dags att resa hem!

Ja då är bilen packad med allt förbannat som ska med hem! Jag har shoppat för mycket i vanlig ordning! Men nu kan jag bjuda på en hel del content på youtube med att fixa om hemma 🙂 och jag tror även att jag kommer ha så mycket grejjer som jag inte ska ha så det blir kanske en loppis eller något hemma 🙂 vi får se lite 🙂 ev att jag hyr ett bås på en av loppisarna som finns i stan 🙂 känns perfekt 🙂 ska nog även lägga ut en del kläder från mq som jag rensat ut men känner att jag tror faktiskt inte att jag kommer ha dem igen! Men vi får se lite!

Nu är det så att hundarna behöver ut, jag ska fixa ihop mina grejjer här uppe! Det är ju lite filtar till Alva, smuttstvätten skor och laddare mm som ska med! Samt att datorgrejjerna är ännu inte packade! Så det finns att göra! Tänker att jag ev kan sitta och redigera ännu en vlogg i bilen 🙂 och så ska jag filma hemresan 🙂 så underbart 🙂 så har jag byxorna att försöka sticka klart! Jag tror det kommer bli bra 🙂 så som det stod att man skulle göra vet jag inte hur man löser det gick inge bra! Så kommer göra lite på mitt sätt 😉 blir säkert bra det med 🙂 så har jag ett par mindre att påbörja när dem är klara 🙂

Så dagen är räddad! Måste bara försöka ta mig upp helt här så att jag kan ta tag i promenaden med hundarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s