Onsdag och vi tar en utflykt i närmiljön ❤️

Ja då är det onsdag och lägenheten ser ut som ja…. kaos! Det är saker över allt kylen behöver tvättas ur då min älskade sambo helt glömde att tömma den på frukt mm 😂😂🤦🏻‍♀️ men men sånt händer inte mer än att göra rent 🙂 men idag så blir det att fira svärfars 55 års dag 🙂

Så efter firande hemma med paket från kotten 🙂 ett ölglas där det står ”grandpas ale” på 😉 från oss vuxna en bok om arbetarrörelsen och så klart delikatesser från Tidaholm ❤️

Sååå mysigt ❤️ men nu ska vi åka ut till Trysunda en ö utanför köpmanholmen 🙂 så en heldag med födelsedags barnet 🙂 hahaha 🙂 först bli firad hemma 🙂 bli bjuden på frukost på espresso house och nu ska vi ut till Trysunda och vara där till i em 🙂 såå sjukt mysigt ❤️

Alva är med och ska följa med hela dagen 🙂 underbara hund ❤️ borde kanske tagit med mig en bok 😂🤷‍♀️ men att bara sitta vid en strand känns så lockande idag 🙂 äta lunch där och bara vara och vandra omkring 🙂

Hopps ni alla har en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s