Första dagen på jobbet avklarat!

Är så nöjd över att fått börja jobba men allra mest är jag nöjd över gårdagens jobb!

Gravid kudden är klar! Så jvl skönt 😍😍😍

Försökte pigga till mig till jobbet!

Men efter första mötet kring lite riktlinjer detta avslutades med en dikt så vart jag så trött 🙂 men efter en lunch och lite skvallertid men min bästaste Anna Maria så fick jag upp energin! Började jobba fick en hel del utskrivet och efter träffen med arbetslaget så fick jag så mycket energi och idéer 🙂 men just nu så uppspeedad så jag knappt får ner dem! Så ska sova på saken för att dem ska få gro en sväng till 🙂

Efter jobbet en promenad och sedan middag 🙂 där efter en stunds vila och lite disk 🙂 sen blev det telefon och jag gjorde morgondagens smoothie och fixade med en ny video till kanalen 🙂 så sjukt nöjd 🙂

Men nu ligger jag i sängen typ helt utmattad! Men nu ska det sovas för i morgon väntar nämligen besök hos barnmorskan 🙂 så mysigt 🙂 och eftersom min kudde (gravid kudden) funkade så bra i natt har jag stora förhoppningar även på denna natt! Kotten är en blivande gymnast tror jag för det lever om en hel del på nätterna och gör att jag inte kunnat sova men nu med min kudde så kan jag det 🙂

Men nu blir det att kolla in sina spel en sväng innan man ska sova ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s