Godmorgon torsdag :)

Andra dagen på jobbet ska idag starta men först så ska jag till barnmorskan och göra lite mätningar mm 🙂 älsklingen har fått det svårt att sova idag då jag tydligen total däckat och kanske snarkade 😂😂 så han har det lite jobbigt att ta sig upp Idag stackaren men det jag kan säga är att min gravidkudde fungerar verkligen 😂 men tycker lite synd om han iaf 🙂

Men dagens planering är at försöka komma på lite idéer till dagens möten medans jag äter lite frukost och fixar mig för dagen 🙂 sedan så blir det att jobba jobba med allt som ska förberedas till skolstarten ❤️

Glömde dock att jag tog en ansiktsmask igår över natt så måste komma ihåg att tvätta bort den 🙂 men nu ska jag ta lite tid till att äta frukost och kolla på lite youtube och försöka få upp älsklingen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s