Halllo torsdag kväll!

Asså vilken dag! Är så glad att jag faktiskt lyckats göra iaf nästan allt idag 🙂 mys mys mys 🙂

Men vi tar det från början! Oron inför besöket idag hos barnmorskan gjorde att jag hade svårt att få i mig frukost! Men efter en promenad med älskade Alva och lite Pokémon go så var det bra 🙂

På väg till barnmorskan så mötte jag på polisen och fick blåsa och visa körkortet 🙂 blev så sjukt glad att de visade sig här i stan! Hon var super trevlig trotts att jag inte hade körkortet i framsätet! Då det låg i väskan i bak eftersom jag försöker lära mig att packa smart och inte ha för mycket lösa saker i framsätet eller i bilen i händelse av en olycka! Så hade all min information bakom mitt säte på golvet 🙂 fick iaf ett litet plus i kanten för att jag tänkte så 🙂 men ja med kotten i magen var det inte så lätt att vrida sig bak så fick stiga ur bilen och hämta körkortet från den sidan helt enkelt 🙂 då såg hon att jag var gravid och förstod att jag inte hade tagit alkoholhaltiga drycker :)! Hahaha sa att det är nog dumt när jag nu ska till vårdcentralen och barnmorskan 🙂 men super trevligt bemötande!

En liten selfie innan man var på g till barnmorskan 🙂 såg på dörren in till barnmorskan att det nu i några veckor framåt finns möjlighet att gå på gravid yoga så ska ta mig en funderare på om det känns bra och möjligt 🙂 ska ringa dem i morgon om det finns möjlighet att prova på innan man bestämmer sig 🙂 måste även ringa sjukgymnasten i morgon för gjorde det i morse men så lång kö och sedan när jag kom på det igen så ja var tiden slut 😂 sällan liksom!

Men besöket för kotten var bra! Magen har växt! Jag har gått upp i vikt vilket jag knappt gjort under de 17 första veckorna! Så nu är barnmorskan inte så orolig längre inte för det! Men järnvärdet går fortfarande ner! Så det måste kollas upp lite mer nästa gång om trenden fortsätter ner! Har bra blod mängd men lite järn i blodet! Så det är inte så bra! Så måste antagligen försöka byta tabletter men först efter nästa gång 🙂 men kottens hjärta lät super bra 🙂 och levde om som bara den när barnmorskan kände och tryckte! Dock så har kottis sedan vart sur hela dagen och sparkat under hela dagen ganska hårt 😂🤣 redan en personlighet där inne 😂

Sen blev det jobb med en massa möten eller ja först fick jag handlat lite lunch till mig och älsklingen på väg tillbaka till jobbet 🙂 så släppte jag ut hunden och parkerade bilen hemma och lämnade maten till älsklingen för att sedan gå till jobbet 🙂

Är så taggad inför denna skolstart har en hel del att göra och fixa men jag tror att jag löser det 🙂

Efter jobbet och alla möten idag 🙂 så tog jag mig hem för att hämta hunden och gå och möta älsklingen med extra hundarna på en promenad 🙂 så blev det hem och snabbt laga mat för att sedan ta med Alva iväg på lite rally lydnads träning 🙂 så roligt hon älskar det och behöver det verkligen nu för att aktivera hjärnan mer 🙂 måste verkligen öva än mer på det med henne även med agility! Men när jag var borta på träning så klippte älskade Fredrik gräset så i morgon så skulle man säkert kunna slänga upp agility banan!

Väl hemma och efter en snabbis till Ica för att köpa mjölk och soya yoghurt så fixades disk, tvätt och städades det iordning en del och jag tog mig en smoothie och ett äpple 🙂 för att sedan sätta mig och redigera en ny vlogg 🙂

Så den är nu på g upp 🙂

Känns lite konstigt att Andrea pratat om samma krämpor som jag har med händer och fötter som somnar och domnar bort när jag använder dem eller har de i vissa positioner! Det är också därför jag behöver en sjukgymnast 🙂 men hon är i vecka 37 och jag i vecka 26 😂🤦🏻‍♀️😂 men som sagt så bra som jag har mått tills nu så ska jag verkligen inte klaga över lite bäckenbotten problem och domnade händer och att jag gick upp segt i början av denna tidsperiod!

Men nu blir det att sova 🙂 hörs i morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s