Livet som gravid…

Älskar att känna den lilla kotten i magen sparka omkring men allt går så segt att göra, att gå och att liksom göra saker. Känns lite som om man är en sengångare, jag som brukar få en hel del gjort känner mig stressad och hela tiden att jag aldrig kommer ikapp. Samt att tröttheten gör att jag inte riktigt tar tag i det som jag kanske skulle behöva göra och framför allt vill göra. Kaos kaos kaos.

Sen är det nästa steg jag är så trött efter jobbet och känner mig så dålig för att jag inte kan gå ut och gå med hunden så som jag vill! Och jag hinner varken med att filma eller att redigera. Liksom allt som ger mig energi tillbaka har jag inte energi att göra. En väldigt konstig känsla liksom. Och när jag väl bestämmer mig att göra det så kan jag bara sitta och kolla. Jag får liksom inte till det, jag hoppas att efter jag kommit ordentligt i kapp i skolan att det ska bli bättre men man vet ju inte 🙂

Men graviditeten då hur går det?

Jag tycker ju att det går bra eller… nja… egentligen inte. Har svårt att sova då jag svettas sönder, men är super trött hela tiden så vill bara sova, sen har jag fått svullna leder så har ont i händer och fötter på nätterna men sover med skena just nu, och det går väll lite bättre, men det värsta är att jag har foglossningar, så kan knappt ens ta mig till jobbet, och sen är det ju så att man även är tung och blir andfådd.

Men nu har jag iaf fått igång lite annonser på fb från allt jag rensade ut för typ någon månad sedan! Så nu fick jag slänga upp allt på balkongen som jag tagit ner 😂😂😂 så här händer det grejer, jag har hängt tvätten. Sen har jag tagit upp nya lakan till sängen. För ja det är kaos i sängen 🙂 ska snart även göra annonser till tradera. Men nu youtube och bädda om sängen 🙂

Återkommer sedan 🙂 hoppas allt känns bra för er också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s