Godmorgon …

Det var ett tag sedan jag skrev här men sedan september startat har jag inte mått så bra och så har jag haft det lite tuffare i min annars ganska smärtfria graviditet! Stressen tar på mig över att få klart allt på jobbet :/ men efter att jag haft förverkar i 2 dagar med ganska mycket smärta och sparkar så insåg jag igår att det är inte värt det! Jag känner mig också ganska osedd på jobbet för det jag faktiskt varje dag gör! Så igår tog jag ledigt från jobbet! Bestämde mig för att vila hela kvällen Sten somnade i 2 timmar och där efter låg jag bara i sängen och slappnade av! Sjukt svårt men välbehövligt då jag trycker upp tungan i gommen så pass mycket att jag får sår efter piercingen! Att jag är så ljuskänslig att jag mår illa när det blir för högljutt och stimmigt! Super bra att jobba i en slöjdsal då….

Men efter en lång sömn så har jag nu mer koll på vad det är som ska göras för att jag ska kunna gå hem! Och när dessa utvecklingssamtal är gjorda så kommer ju allt lugna ner sig! Har 4 kvar! Ett idag och 3 på fredag! Sen är det fokus på planeringarna för åk 9. Och göra klart åk 5 planeringar! Och skriva rent lite grejjer 🙂 men är så sjukt nöjd över denna insikt!

Hoppas ni iaf har det bra ska vila en stund nu innan jag måste till skolan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s