Dags att ta tag i livet :)

Asså har ni tänkt på en sak! Att man får söndags ångest typ för Att man sätter sån press på att denna veckan ska man vara nyttig, ska man blogga, ska man sköta sin youtube kanal! Man sätter upp massa stolpar och måsten! Och ja jag misslyckades redan första dagen då jag både drack dricka och åt kakor! Vilade kroppen och kotten ist för att fixa vloggen och fick sedan ta tag i jobbet och hann inte alls med allt jag skulle, borde och ville göra! Så jag måste ha ett nytt mindset! Så igår gick jag och lade mig nöjd över Att åk 7 planering typ är reviderad och klar, att jag har åk 8 och 9 upp skissade planeringar för hur det ska vara 🙂 att jag packade ner 3 flyttkartonger och fick sålt en hel del på köp och sälj!

Ist för att klanka ner på sig själv och det man inte hann så ska jag nu ist lyfta mig själv för det jag faktiskt gjorde och känna mig stolt över det 🙂 jag är gravid i vecka 33 eller ja 32+5 🙂 så jag får faktiskt vara nöjd med det jag orkar och det är typ 51 dagar kvar till bf och efter det så kommer det ju finnas än mindre tid så måste verkligen programmera om mitt sätt att planera upp dagen! För jag tror ju allt går så fort och tar typ 10 min! Det gör det inte måste bli så sjukt mycket bättre på att uppskatta tiden 🙂

Men nu är det dags för frukost och lösa klart de planeringar jag nu filosoferar klart i sömnen 🙂 hoppas ni alla får en bra start denna tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s