Slappisarnas underbara dag 😍😍😍

Såhär har då dagen varit ❤️ efter jag var på jobbet tänkte jag jobba lite mer men det var faktiskt inte kottens tanke! Haft sammandragningar och molande värk så fått vila! Ett tag var det så pass illa att jag bara fick tvinga mig att sova :/ men det gick bra efter lite sömn så nu är vi igång 🙂

Gjorde lite mat men slängde ihop såsen från igår 🙂 en kantarell sås med rosépeppar:) gjorde ganska mycket igår 🙂 så fixade kycklingfilé i ugnen som ett lager längst ner i formen! Där efter så hackade jag ner champinjoner och la som ett andra lager 🙂 sedan på med såsen som vart över från igår och på med lite extra grädde 🙂 och detta serverades med ris och lite kokta grönsaker från en sån fryspåse med sommargrönsaker 🙂 såå gott 🙂

Medans maten lagades så fixade jag lite på balkongen med att packa ner 🙂 det vi ska ha kvar där är nerpackat 🙂 det som ska skänkas är också packat sen är det som ska säljas fotat och klart för att läggas upp 🙂 så skönt 🙂 ska packa ner lite mer inredning här idag också från kontoret och köket och hallen 🙂 så vi kommer någonstans 🙂 sen ska jag fixa bland mina kläder också 🙂 så att vi kan bli av med garderoben där inne i kontoret 🙂 så bra 🙂

Men nu kolla lite youtube och lägga upp på köp och sälj 🙂

Hoppas ni haft en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s