Tillbaka ❤️

Om 7 minuter när jag sitter och skriver detta så blir det den 28 november ❤️❤️ dagen som jag sedan mars sett fram emot så sjukt mycket! Dagen då min livslånga dröm om att få bli mamma skulle bli sann! Men miraklet skedde redan för 5 veckor sedan!

Eller ja för fem veckor sedan hade jag haft förvärkar i 3 dagar från fredag till söndag! På måndag morgon kl 02 gick vattnet efter jag varit vaken i ca 26 timmar! Och vi fick bege oss till förlossningen! Efter 3 dagar till med dag 1 måndag inte så mycket verkar som sedan blev mer och mer intensiva! Onsdagen var det jobbigaste jag vart med om även om jag inte minns känslan eller hur jag ens påverkades! Jag vet att jag tyckte det var sjukt jobbigt! Men det jobbigaste var efter den dagen med så intensivt värkarbete inte varken öppnat mig mer eller fått speciellt mycket vila! Jag fick min epidral (älskar epidral han var kung som satte den så bra att den hjälpte redan efter någon minut) fick vi beskedet att vi ska återuppta förlossningen under morgondagen då jag inte kommit framåt i öppnandet och jag var för trött! Jag ville ju så gärna träffa dig ❤️ Efter en stund avslappnaning så var jag nästan helt öppen och en av de finaste stunderna i mitt liv började att formas! Krystningsfasen för att få ut dig❤️ har bara bra erfarenheter av min förlossning ❤️ och till råga på allt så var det du som kom ut ❤️❤️

Älskade Freya ❤️❤️❤️

Mammas älskling

Mammas dröm

Mammas framtid

Mammas lycka

Kommer berätta mer om allt som skett! Men du föddes och jag kunde inte varit gladare ❤️ kroppen gick tillbaka till inte normal läge men läknings läge nästan direkt och vi fick spendera de första veckorna på sjukhuset då du behövde sola för att inte utveckla gulsot, få lite övervakning på andning, syresättning och temperatur ❤️ men du Freya är en kämpe från första stund i Livet ❤️ allt det läkarna ville lyckades du med ❤️ och nu är du 5 veckor och jag kan inte tänka hur mitt liv var utan dig ❤️

Freya mamma älskar dig ❤️ min lilla tidsoptimist ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s