December 😍

Då är det äntligen december! Huset är pyntat sen igår! Snön är här och det känns väldigt skönt att vara hemma i myset 😍

Jag har dock gardiner att fixa 🙂 dem ska klippas på mitten och fållas upp tänker att det är nog morgondagens jobb 🙂 idag är det källaren som ska få mitt fulla fokus 😍 det måste fixas där nere och i förlängningen blir ju då freyas rum fixat också 🙂 kommer nog inte bara bli en dags jobb kommer nog bli fler dagar för det är så mycket som ska gås igenom!

Men första steget är att få ner det som ska ner och märka upp lådorna super Bra! Och så gå igenom lådor med alster som ska packas och fixas till ett samarbete jag har med en välgörenhetsorganisation 🙂 dem ska få det till behövande i Ukraina 🇺🇦:) så roligt 🙂

Men ja det är vad som sker här idag 🙂

I helgen har vi myst vart på julmarknad 🙂 fixat julen här hemma och bara försökt underhålla den lilla prinsessan här hemma ❤️ i går kväll så började hon spy i mängder så trodde hon började bli sjuk i någon influensa! Men det var nog bara luft i magen som behövde komma upp! För ingen feber och det blev bättre efter massage mm 🙂

Men nu är det väl dags att äta frukost och grunda för den här dagen 🙂 men först skriva en lite to do list för att strukturera för mig själv:

  • Ringa försäkringskassan om dagarna på sjukhuset
  • Ringa LR
  • Dela mediciner och vitaminer
  • Fixa upp garnet
  • Gå igenom färdiga alster
  • Ta ner skräp
  • Fixa förrådet på övervåningen
  • Vila
  • Fixa disken

Det är väl en del av det som jag ska försöka mig på här idag men vet att det kommer bli svårt att hinna allt men jag behöver ju inte stressa!! Det viktigaste är att rensa idag! För det skulle bl i en sväng till tippen i em om jag förstod det rätt 🙂

Hoppas ni har en bra dag så ska jag ta tag i disken och starta upp dagen här med litw frukost 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s