Ja då var ännu en dag till ända!

Asså det jag tänkte hinna i dag… jag det blev inte så för efter hon somnade vid 08:30 så somnade jag med … så vaknade vi strax innan 12 då Fredrik väckte mig efter han ätit lunch 😂😂🤷‍♀️❤️

Så då försvann ju en del tid där! Sen hela em efter det så var det amning en stund och baka ut brödet 🙂 där efter var det åka och hämta paket, handla kattmat och grejjer som behövdes till huset 🙂 och ja oss 🙂

Så äger nu 4 amnings bh-ar till och även 4 amnings linnen till 😍 så nu klarar jag mig nog en stund iaf 🙂 i morgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad på em 🙂 dock ska det vara plusgrader så måste hitta en runda med främst asfalt då Alva blir så skitig annars 🙂 men målet nu är att försöka gå varje dag och jag måste verkligen ta tag i knip övningarna! För att komma tillbaka till ens ”normala” kropp igen! Jag hade ju innan vi visste att jag var gravid försökt lägga grunden till att försöka hitta en balans till att få ordning på ens hälsa och där med kroppen! För mycket ångest sitter ju i att jag inte är nöjd med mig själv! Sen vet jag ju efter terapi att jag inte ska vara så smal som jag i huvudet kanske tycker! Och det handlar inte om vad som står på vågen eller BMI utan mer att jag vill få en kropp som är stark och utan krämpor! Jag har ju skador i rygg och höfter och då behöver jag stärka upp runt om för att må bra! Nu har jag ju varit gravid och då tappar en hel del magmuskler och då är det viktigt att det jobbas med för att det inte ska ha skada på min rygg i onödan! Så har mycket sånt som ska göras 🙂

Men nu ska jag försöka att sova lite innan min älskade lilla dotter bestämmer sig för att hon är hungrig igen 😍❤️

Älskar verkligen detta livet även om jag kanske inte alltid hinner med allt jag planerat men nu känns det mer okey att man inte hinner med gör jag ger ju min tid till Freya och hennes behov 😍 så känns mer okey nu att skjuta upp saker! Men så kan det vara i morgon ska sotaren vara här så då blir det inte så att man kan vara och sova i soffan. Han vill

Ju bli insläpp 😂😂😂

Men sov gott så hörs vi i morgon med dens alla uppgifter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s