Andra advent är snart mot sitt slut ❤️

Vi sov tillsammans här idag i stora sängen 😍 till långt in på förmiddagen 😍😍 så skönt tyckte vi båda två ❤️❤️ och medans jag och sötnosen Freya sov var Fredrik ute med Alva på en långpromenad 😍 och vi slappade i sängen vi 😉 där efter så blev det lite frukost för mig innan vi åkte till Belinda, Tobbe och barnen för att baka lite julmys tillsammans med dem 😍

Och Freya fick ha på sig sin nya turban men hon var väldigt skeptisk mot bollen i hennes synfält! Hahaha hon satt och kollade på den tills hon somnade i bilen 😂😂

Kvällen har sedan tillbringats ihop i soffan hela familjen 😍😍😍 såå mys! Men nu blir det att ta sig upp på övervåningen för att sova ;)! Blir väll att kolla youtube innan den lilla donnan vaknar för sista målet för idag kan jag tänka mig ;)! Underbara underbara älskade lilla människa som styr mitt liv med järnhand och gråt ❤️❤️❤️ att man kunde älska någon så mycket är svårt att förstå och än svirare att beskriva ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s