Sådär upp och ner bak och fram dagen !

Ja då Freya bestämde sig för att vara vaken hela natten så har vi då sovit hela dagen i princip . Så vid 06.30 trodde jag det var lugnt 🙂 hon åt lite började lugna sig 🙂

Hon somnade på mig och sov i vaggan nere i vardagsrummet ❤️ jag tänkte för mig själv Victoriy! Riktigt så blev det inte! 15 min senare var det än en gång full panik … så då fick jag trottsa vädret och min egen trötthet!

Så vi fick ta en promenad med vagnen 😍 så mysigt även om jag var ganska så trött och irriterad ! Men fram och tillbaka till Ica blev det 😍 Alva skötte sig hyfsat ! Väl hemma kokade jag pasta till mig till frukost 🙂 sen sov vi typ hela förmiddagen en snabb matning mitt på och jag vaknade sedan strax efter 13 ❤️

Så efter matning somnade hon igen och jag slappade till youtube ❤️ där efter har det varit lugnt jag har löst lite tvätt och disk 🙂 sen efter vi åt middag så somnade jag igen för att klara av om natten blir kaos igen 🙂

Till kvällsfika blev det bästa glassen 😍😍 så sjukt gott 😍

Och nu ligger vi i soffan på övervåningen och sover lite men vaknade precis till här för att äta lite 😍 så hoppas jag på att hon somnar här sen ❤️

Tanken är väl att jag kanske ska redigera lite på vloggen från helgen här innan jag somnar 🙂 men vi får väl se hur läggningen går här 😍 just nu känns det lovande men det känner jag varje kväll för jag lever på hoppet att få sova 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s