Uppfattar inte längre tid och rum 😂

Detta med att ta hand om en nyfödd! Det kan man säga fukkar upp tid och rum! Man håller inte koll på klockan! Inte på dagar, veckor eller något annat än räknar timmar till nästa gång hon ska äta 😂 tiden går ihop och man sover så oregelbundet och kortare stunder! Min största hobby är liksom just nu vakant 😂😂 att sova och vila 😂 just nu är det i händerna på freya 😂

Dagen i bilder såhär långt 😍

Jag lämnade mitt lilla vakna penntroll i morse en stund med pappa så jag kunde gå och kissa och kunde inte låta bli att ta kort på mina älsklingar 😍😍😍

Sen var det matning i soffan 🙂 Alva tog sin chans att chilla med mamma hon med 😍 dock varade inte lugnet speciellt länge 😂

Penntrollet i full panik 😍😍 hur kan man vara så söt när man är arg 😂 eller egentligen sur och frustrerad över att man är trött! En 40 minuter senare så var hennes mode:

Så då kunde jag se klart på Burlesque på Netflix eller jag såg hälften så jag kunde få äta och landa lite innan jag somnade och vi sov fram till lunch då ville hon än en gång ha mat somnade lite snabbt så jag gick ut för att hämta posten och när jag kom in kollade jag vart mina små kissar tagit vägen 😍

Måns vår lilla kung på lirevägen har tagit plats i sängen han 😍 han var nere en sväng här för att mysa med oss men sen gick han upp till sin plats igen 😍

Felix vår osäkre lille prins chillar över elementet han bakom spetsgardinen så att Alva inte ska se honom 😂😂😂

Så har vi vår krävande lilla prinsessa som chillar järnet 😍😍

Drottningen här hemma tar det lugnt och brusar bara upp när hon ser sin möjlighet att få ut en promenad eller godis av det 😂😂😂.

Alla våra små hjärtan här bestämmer hur jag och Fredrik ska leva våra liv 😂 helt sjukt 😂 jag trodde grejen med att vara vuxen var att man skulle få bestämma själv! Men när man skaffar barn och djur så hamnar man liksom längst ner igen i hierarkin 😂 men man ska betala för att alla ska ha det bra med ens egna bekvämligheten sistnämnd 😂 varför ville man bli vuxen när man var liten 😂 förstod man inte hur bra man faktiskt hade det 😂

Myter om vuxen livet man tror stenhårt på som barn!

1. Man får lägga sig när man vill: ja det får man men man måste ju upp också och ta konsekvenserna!

2. Man får äta precis vad man vill: ja det får man också men att drömma om nudlar, billys pan mm visst det går ju men man ska ju gärna bli mätt och dessutom ha pengar för hela månaden 😂

3. Man får köpa vad man vill: ja absolut efter alla jvl som har med el, tv, internet, hus och mat! Sen kanske man har råd ❤️

Hahaha hur kan man velat bli vuxen 😂😂😂

Nu är väl tanken här att jag egentligen ska städa lite men känner inte riktigt för det :/ och behöver åka och hämta paket från matsmart mm :)! Som sagt en massa vuxen grejjer att göra 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s