Dagen med sömn i fokus!

Morgonen började kl 02:

Freya ville äta mat och vara vaken en stund 🙂 håret på mig står ju dock åt alla håll 😂😂 men vi hade en mys stund ihop med youtube 🙂

Efter lite magmassage så somnade hon på min arm ❤️🙏😍

Så sov hon till 07 sedan 😍❤️

Men då mös vi i sängen och somnade om till typ 11! Då blev det ännu en matning så sov vi båda två till 14.20 😍😍 så haft en super bra dag och hon har mest sovit och ätit knappt varit vaken utan varit väldigt trött ❤️

Så efter det så gick vi ner jag åt lite lunch och matade henne satt en stund i soffan och kollade youtube 🙂 sen fixade jag disk och mat 🙂 Fredrik kom hem åt och så åkte iväg med skräp! Och då passade jag på att ta ner lådorna där jul grejerna ska ligga och fixade upp lite mer garn mm 🙂 där efter kom Fredrik hem och hade handlat och hämtat matsmart paketet 🙂 då fick jag ordning på det och tvätt 🙂 så var det matning igen 🙂 sen så ringde en kollega från jobbet och då fick jag fart i Freyas rum och mitt rum med pyssel 🙂 så nu är det också på gång 🙂

Ska ta mer kort i morgon på det jag gjort 🙂

Men planen för i natt om det blir tufft är att sitta och redigera vloggen! Städa på Freyas rum och fixa lite där inne 😍 jag hoppas ju att vi i helgen blir klara där inne 😍

Men nu blir det att mysa med Fredrik lite 🙂 inte ofta vi somnar ihop nu förtiden❤️ men det kändes bra med lite sömn idag kändes som att både jag och Freya behövde det ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s