Ny vecka :)

Välkommen sista veckan innan jul! Det var nu några dagar sedan jag uppdaterade och det är för att vi har haft några jobbiga dagar med alldeles för lite sömn! Och där efter sovit ikapp!

Natten mellan torsdag och fredag sov jag 2 timmar! Freya sov mer som tur var!! Men hon hade det jobbigt med drömmar och intryck så hon ville endast ligga nära! Så jag fick lägga med med henne på soffan för att hon inte riktigt skulle märka att jag lade ner henne! 2 timmar senare så vaknade hon! Och där efter var det high life! Och vi hade en katt som utmanar våra katters revir så det var en trött mamma, otröstlig bebis! 3 katter som höll på att åka i bråk! En hund som tyckte de tre katterna var super intressanta!! Så det slutade med att jag bröt ihop och ringde hem Fredrik! Så jag fick sova en timme innan jag skulle till tandläkaren! Där efter så var det mys med belinda och fixa ett dockhus till aurora ❤️❤️

Lördag! Vi sov fram till alldeles för länge ;)! Både jag och Freya var helt slut! Så vi sov Och sov sen var det av till dollarstore! Sedan äta lite fika innan vi åkte på julbord ❤️ med Fredriks mamma och sambo samt alla barn! Och där efter så blev det hem för att sova igen! 😉

Igår sov vi inte lika länge men jag sov både frukost, lunch och middag tror jag! Så sjukt trött och så var vi på lite kalas!

Natten till idag har varit helt okey 🙂 hon vaknade vid 01 och fick mat och sen så vaknade hon igen vid 04! Då åt hon länge så hon var väl klar vid 05,15 typ! Men vi bytte lite blöjor och så under tiden med 🙂 och nu sover hon!! Tror hon vaknar snart 🙂

Jag har däremot ätit frukost precis:)! Startat diskmaksin och tvättmaskin! Strukturerat upp garnet mm!! Och ligger nu i sängen och funderar på vad som man ska göra idag!

  Jag måste redigera 2 vloggar
  Jag ska städa mitt smink bord
  Fixa Freyas rum
  Fixa i min garderob
  Disk
  Tvätt
  Baka bröd
  Sätta pepparkaksdeg
  Åka till barnmorskan:)!

Och där vaknade hon :)! Dags att starta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s