Ensamhet som mammaledig

Ända sedan vi kom hem från sjukhuset där i början på november! Och speciellt då efter att Fredrik börjat att jobba så har jag en känsla av ensamhet! I början var den inte så påtaglig men då var det ju mest sova, äta, pumpa, och se till att lilla sötnosen hade det bra!

Och sedan så var det väl helt okey där vid jul då alla var här ❤️ så mysigt men nu när man har en liten som helst inte ska var på öppna förskolan ännu! Inte heller på något annat där det är mycket baciller men det kommer ju så klart bli bättre! Är bara lite ledsen över att jag är så långt bort från min familj mm!

Jag antar att det är en period alla känner så i mamma ledigheten och speciellt när bebis har vänt dygnet och man inte får ordning på livet i vanliga ordningen ❤️ men när ens partner inte är med under vaken perioden och under dagarna utan oftast på eftermiddagen ett par timma så blir man väldigt ensam dels med tankarna och dels med sin egen Trötthet!

Typ ett sådant icke problem egentligen men känslan av att vara ensam är svår att få bort när man allt som oftast inte är med någon annan än en 16 veckors bebis som inte svarar på allt man pratar om 😂😂 inte konstigt men jag känner att man som socialtväsen blir lite ofullständigt vad såger man typ liksom tillfredsställd! Hahaha asså vet inte vad mjau egentligen vill ha sagt mer än att ensamheten är så påtaglig!

Och jag skyller på mig själv lite då jag har den psykiskohälsan med att isolera mig hemma och få panik i sociala sammanhang och gärna ger mig orsaker till varför jag ska stanna hemma! Trött, hunden eller jobbet! Och nu Freya! Jag känner att jag måste utmana mig själv så mycket!! Så ska få på föräldra grupper! Cirkelträning med föräldrar och så! Jag behöver få tillbaka min kropp och få ett socialt nätverk här uppe! Jag ska verkligen försöka få ordning på allt! Jag älskar mitt liv här uppe men behöver verkligen jobba för mig själv och komma ut från min komfortzone där jag gärna stänger in mig hemma!

Jag hoppas att ni förstår detta konstiga inlägg 😂🤷‍♀️ men just nu är jag lite trött på mitt eget sätt att låsa in min mycket sociala kropp i ett introvert rörelse och levandsmönster ! Så tröttsamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s