Nu får det vara nog 😂😂😂

Jag får ångest på ångest på ångest! Över att jag inte sköter mina sociala medier så som jag vill! Denna vecka blir det verkligen att strukturera sig själv och göra en plan för vad som ska läggas upp och på vilket sätt 🙂 det måste verkligen bli lite mer struktur! Har 7 vloggar att redigera 😂 så det är min plan att försöka jobba ikapp denna vecka 🙂

Men vi börjar med att berätta om helgen i bilder 🙂 fredag morgon börjar med att släppa upp katterna

Katterna har hittat upp och hem 😍
Och efter en stund så låg vi alla hemma sittare i sängen eller ja Felix låg och observerade i fönstret 🙂 men Alva och Måns låg brevid mig och Freya 🙂
Och älsklingen kom hem med super bra alla hjärtans present 🙂

Han skulle ju iväg på match men efter en liten koll på fb så insåg en av mina vänner att jag var själv så det blev en spontan dejt ihop med talang och Max 😍 innan hon åkte hem så planerades det in en par middag med 3-rätters till lördag kväll och mello 🙂

Så här såg det ut när jag lagade mat 😂
Och så här efter kvällens gång

Super mysig kväll med mycket skratt, god mat och bara avslappnat sällskap! Så bra!

Freya ringde mormor
Måns passade på att mysa ner sig på amnings kudden ihop med Freya 😂❤️

Söndagen var mest slappa och sova! Freya var trött och jag ännu tröttare typ 😂 så mycket sömn hela dagen vilket gjorde att hon somnade strax innan 04 och jag strax där efter i morse!

Under natten mös vi på golvet med leksaker och sedan spegeln 🙂

Och nu så ligger vi i sängen ❤️ Freya ammar och sover och jag skriver här och fundera också på att sova 😂 har på morgonen varit på möte med sjukgymnast och fått info om hur jag ska träna då jag har inflammation i kroppen än en gång och ska komma tillbaka efter graviditeten! För nu är det dags att ta sig tillbaka på riktigt 🙂

Men för att knyta ihop med början så ska jag nu ha en plan för hur jag ska planera upp mina sociala medier 🙂 och den ska jag börja utforma här idag men nu kliar ögonen av trötthet så nu sova en sväng 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s