Onsdag :)

Jag har nu haft några dagar där jag verkligen inte känt mig som mig själv men vet inte vad jag ska göra för att få känna mig som mig själv igen! På detta så har jag haft en liten Freya i en närhets fas och växa fas så hon vill sova och är gnällig och vill vara med en hela tiden 🙂 super mysigt verkligen men också lite påfrestande när man själv är lite ur gängorna så att säga 🙂

Men vi båda krigar på 🙂 blev dock ingen promenad igår men idag blev det iaf 🙂 det är. Alldeles för blött så det känns ganska jobbigt med att gå då för Alva blir så smutsig och det tar en stund att gå då med 🙂 men det stod att det var 15 grader ute så hoppas att det smälter bort fort nu så vi äntligen får vår här uppe i norr också 😍

Men nu var det någon här som vaknade och gav mig tecken på att det behöver bytas en blöja så 🙂 mamma livet fortsätter här precis som vanligt 😍 ändå ganska underbart med detta helt ostrukturerade och oplanerade liv 🙂 ingen ångest över att kolla youtube hela dagarna 😂😂😂🤷‍♀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s