Godmorgon

Idag är det dags för BVC besök 🙂 och vaccination vilket jag verkligen inte ser fram emot även om det går bra så tycker jag det är obehagligt! Jag hatar nålar och hatar se henne ledsen :/ usch mamma hjärtat går sönder ! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra faktiskt 🙂 det känns som att hela dagen är vigd åt detta besök 🙂

Det har varit en konstig vecka här för oss hon är inte alls sig själv riktigt för hon sover så mycket men hon har inte feber eller så 🙂 så antar att det är en period där hon växer och har lite ont i kroppen och att det är därför det är lite extra gnälligt just nu.

Men just nu ligger hon här brevid mig och halv ammar halv sover och gossar in sina tår i mitt lår (allt annat än skönt men samtidigt mysigt) och jag får bara tid att njuta av min ovärdeliga skatt ❤️

Bäst som finns enligt oss båda 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s