Småbarnsförälder!

Dagen startade vid 06.40 då lilla fröken fick lite mycket i magen och ja det sprutade ut bröstmjölk ur både näsa och mun här! Inte det trevligaste sättet att vakna på kan man ju förstå! Men efter lite tröstande och mys så var hon redo att sova igen 🙂

Frukost 😍

Då kunde jag gå ner och fixa det lång jästa brödet jag fixade igår och äta frukost 🙂 så mysigt med lite ensamtid och kolla på youtube i lugn och ro! Orkade inte disk eller något för det hinner jag sedan. men också för att Freya levde loppan till 02 i natt och jag var ganska sliten helt enkelt 😂

Kvälls bak

Igår kväll gjorde jag inte bara degen för brödet som skulle bakas idag utan fixade också en deg med veganska kanelbullar 🙂 så gott 😍 ska skriva mitt recept senare idag på både bullar och bröd då jag har ändrat och fixat dem lite från originalen 🙂 iaf bullarna 🙂

Freya hon gillar att äta kuddar

Sen så hörde jag lite kvitter och skratt från sängen när jag satt uppe vid datorn och redigerade 🙂 så gick in och möttes av en vaken bebis som i vanlig ordning äter örngott 🙂 vet inte varför men det är något hon verkligen verkar älska 😂 hon ska alltid på antingen örngottet eller påslakanet och tugga på 🙂 eller känna på 🙂 men när hon hörde mig blev det så klart ledsen min med en gång 🙂

Bästa sovställningen (för henne)

Då kom ju maten och då var man ju tvungen att visa sitt missnöje så då fick hon äta och nu ca 15 min senare så sover hon 😍 och jag ligger här och skriver 🙂 så underbart 🙂

Alvisen

Och Alva som fyllde 5 igår 😍 helt otroligt sitter och är irriterad på att jag inte dragit upp rullgardinen än så hon kan se ut! Även om hon försöker se ut genom springan 😂

Mys

Hon gav upp ganska så fort och ligger nu och sover hon med ❤️ så nu är det väl bara jag kvar här i huset som ska sova då ❤️ hoppa ni alla får en bra torsdag så ska jag försöka sova en sväng innan hon vaknar igen 🙂 att sova från 02.15-06.40 är ingen bra sömn och den var orolig för hon sov inte så bra så nu blir det att ta igen det ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s