Fredag 😍

Hur glad blir man när man vaknar kl 10 och möts av ett meddelande att Fredrik kommer och hämtar oss för att äta lunch i stan senare sen 😍😍😍 han är bara för bra 😍😍

Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra mer idag för jag har redan redigerat vloggen som avslutades igår 🙂 och lagt upp de vloggar som jag legat efter med 🙂 så är så jvl nöjd 🙂 och det känns så bra 🙂 ev att jag tar och börjat rensa bland mina kläder 🙂 för det skulle verkligen behövas 🙂 har så mycket kläder 🤦🏻‍♀️ sen skulle jag behöva gå ner i källaren och vila barnkläder och strukturera upp bland dem bättre 🙂 frågan är vad vi gör 🙂 men nu ska jag iaf lägga upp 2 recept här 🙂 bullar och bröd 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s