Hemma efter god lunchen 😍

Vi blev idag bjudna på lunch på hotellet som Freysans farmor är chef över 😍 så himla mysigt och lyxigt såhär i Corona tider 😍

Högrevs burgare

Jag tog hamburgare och Fredrik tog röding 😍 men på lunchen var Fredriks kusin och sedan hans mamma såklart ❤️ och hans morbror 🙂 så en liten familje lunch och fantastisk gott 🙂 idag var det en lax cheesecake till förrätt ❤️ och sen var det en bär mousse till efterrätt 🙂 Freya fick smaka allt och fisk är inte hennes grej 😂😂😂 pommes däremot helt ok 🙂 när mousse var lite sur 😂 nu får hon ju då bara smaka mini bitar men vill att hon ska smaka dels konsistenser och smaker av olika saker 🙂 så det blev ju helt fantastiskt:)

Men nu ligger vi här i sängen för att sova lite middag men hon ville visst vara vaken ist 😂 hon tog sig lite lunchamning men sen så när hon var klar så skulle hon äta täcke och prata så vi ligger här och myser lite och pratar om hur man bakar bröd 🙂 och hur lunchen var även om det är en mycket stor envägskommunikation från mitt håll så pratar hon tillbaka och lyssnar 😂😍

❤️❤️❤️

Mammas älskade lilla tok unge 😍 men nu letar vi också recept till kvällens pizza bakning 🙂 på en bra deg 🙂 har hittat degar som helst ska ligga över natt och jäsa i kylskåp 🙂 men det skulle jag ju kommit på i går så idag blir det ett recept från Leila bakar helt enkelt 🙂

Sen är frågan vad vi kommer att göra här idag tills Fredrik kommer hem 🙂 än är jag inte riktigt säker på vad vi ska göra 🙂 jag vill ju verkligen sova en sväng men tror det kommer bli svårt med mitt lilla monster 😂 så då återstår väl egentligen vika tvätt, fixa disk, sätta deg och ev börja rensa ut bland mina kläder 😂 för vloggarna är ju som sagt redigerade 🙂 men skulle behöva lösa bullet journal för april nu när jag hittade delen till stativet som jag hade förlagt 🙂 så vi ser vad eftermiddagen har att bjuda på men först mysa lite till 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s