Vilken energi

Har en så bra dag ❤️ fått så mycket gjort och spelat in 2 videor till kanalen en bullet journal video och en video där jag bakar 🙂 bröden kommer redan på lördag och bullet journal kommer strax innan månads skiftet 🙂

Men nu ska jag ta hand om den här lilla som inte alls har varit på sitt bästa humör här idag då vi försöker att öva på att sova själv! Och det är inte en favorit hos lilla freysan ❤️ så nu ska jag leka med henne lite tills Fredrik kommer hem från återvinningen:) för då ska jag lägga upp receptet på mina kokosbullar jag gjorde här i veckan ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s