Godnatt ❤️

Här ligger jag äntligen ny duschad och med en sovande Freya tätt intill mig! Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt först men jag fick ordning på disk och tränade 🙂 så bra 😍 och tog en välbehövlig dusch lite längre än vad som kanske var nödvändigt men drog på strålen och lär ljudet av vattnet över öronen bedöva ljuden från en trött och hungrig Freya som var med pappa Fredrik en stund 😍❤️ så gav mig 4 minuter extra tid i duschen bara för att få lite mer energin och bara för att få vara jag en stund 🙂 men det måste ju ändå vara okey tror dock att det var mest för att hon var varm för när Fredrik sen bytte blöja och tog av henne pyjamasen som hon inte har när hon sover – hon är för varm med bara täcke! Kompenserar det genom att alltid ha en arm och en del av överkroppen utan täcke 😂 hon är sjukt bestämd med det och viftar vilt med handen om täcket kommer på 😂

Och jag tog även lite egentid nu för det var för sent för sånger och sagor så jag gav henne bröstet och startade White noise ljudet på youtube och läste lite i Margaux Dietz bok 😍 2 kapitel har jag läst i den idag 😍 ett högt för Freya förut när hon skulle sova vid 18 och ett kapitel tyst för mig själv med White noise i bakgrunden 😂 detta med att få tid till sina egna saker är svårt men det går 🙂 man får kombinera bara 🙂 ser fram emot morgondagen 😍 jag har planer i källaren då 😍 så hoppas de går att lösa 😍

Måste dock hitta något recept att göra med laxen jag tog upp till middagen i morgon 🙂 men nu ska jag ta och försöka somna här brevid min älskade lilla bebis och njuta av tiden som mamma ledig ❤️ somna tätt intill henne snusandes på hennes hår 😍❤️ bästa sättet att sova ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s