Onsdag!

Freya sov alltså från 18.40 ungefär igår kväll till 06.20 i morse 🙂 jag har däremot haft värsta natten för även om hon sovit så har det varit lite gnälligt här och jag har inte hittat en skön position att sova i! Men jag har ändå hunnit med att plantera om alla mina tomater, paprikor, kryddor och ärtskott 🙂 sedan var svärmor här en stund och har gått min promenad för dagen 🙂 så dag 3/30 avklarad hon sov dock inte i vagnen utan bara ca 15 min innan vi gick. Men när vi nu kom hem satte jag mig och åt hon fick lite majskrok innan hon bröt ihop fullständigt och nu ligger brevid mig och sover 😍 har även fått iväg lite Mail till hemliga 😉 så får vi se vad det ger 🙂

Men det jag tänker på är ett citat från Vanessa Lindblad som jag hört dels innan men igår på promenaden och det har liksom hållit sig kvar

Jämför inte din resa med någon annans resultat

Och det måste jag verkligen bli bättre på! För framför allt som tjej och som mammaledig så tillbringar man väldigt mycket tid med att reflektera kring hur man gör och läser mycket om hur andra gör och blir lätt nedslagen av hur mycket folk hinner! Jag förstår att jag just nu i mitt flow i livet är triggande för människor för att jag får så mycket gjort 🙂 men samtidigt så ser man ju inte och jag visar inte heller hur ont jag har i kroppen nu med min utmaning och hur mycket det tar på mitt psyke att dels filma när jag tränar till vloggen och dels ställa mig framför Fredrik och träna! Jag känner mig allt annat än snygg för tillfället och försöker att inte lägga vikt vid hur jag kroppsligt ser ut utan hur jag kroppsligt mår och vad som får mig att må bra på djupet inte bara för en stund ❤️ jag måste sluta jämföra mig med andras resultat dvs de dem lägger ut utan jämföra mig med det som jag lyckades med igår mot det jag planerat och det som är planerat för dagen! Men den här meningen sitter verkligen kvar hos mig och det känns så viktigt på något sätt! Nästa steg här är ju att sluta med dessa hjärndöda mobilspel för det är ju inget som ger mig något, iaf inte mer än stress och ångest! Utmaningen höjag har är ju för att jag kroppsligt och själsligt ska må bättre på djupet ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s