Fredag :)

Detta med tänder är väldigt jobbigt för Freya och sov rutinen blir inte alls så som den ska vara 🤷‍♀️ men vad gör det 😍 vi har det super mysigt och ligger nu på köksgolvet och myser med Pingu på babygymmet 🙂

Men idag fyller lilla loppan Freya här 6 månader vilket känns helt sjukt! Så roligt och tänker att jag ska skriva en liten mer ingående förlossnings berättelse här i dag eller i helgen beroende på vad lilla freysan bestämde att vi ska göra 🙂 just nu är hon väldigt gnällig här 🙂

Men idag har jag iaf gått en längre promenad:) gjort en liten knipövning, redigerat vlogg 🙂 och lagt upp den dock en dag för sent men jag fick inte ihop tiden igår när jag skulle redigera 😂❤️ men det gick ju bra ändå 🙂 det går inte riktigt som planerat med barn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s