Söndags bestyr!

Ja fått sova lite bättre idag och Freya gick upp vid 09.15 ca hon låg och drog sig där till 09.25 innan hon vaknade ordentligt:) men hon somnade sent igår och natten har varit lite kaos, med vad jag antar är ont i tänderna för hon har vaknat till typ hela tiden) men nu är det ny dag och vi tar nya tag här idag 🙂

Planeringen för dagen är som vanligt tvätt, disk, byta i sängen då det är söndag! Sy någon typ förvaring till spjälsängen i vårt rum så man kan lägga leksaker mm där i för jag funderar på att försöka få henne att sova i egen säng 🙂 vi får väl se hur det löser sig 🙂 vill också fixa klart mobilen där över eftersom den fortfarande är kal 🙂 så mycket som behöver göras, mycket som jag vill göra och så klart det som sen blir gjort kan bli helt annat 😂🤷‍♀️

  • Sy klart käpphäst
  • Disken plocka i
  • Hänga tvätt
  • Tvätta och hänga
  • Byta i sängen
  • Dammsuga soffan
  • Fixa på balkongen
  • Fixa lite kläder som ska lagas
  • Ev fixa säng mobilen
  • Promenad

Så som vanligt har jag höga ambitioner om vad jag vill försöka lösa så får man sen se vad dagen räcker till för 🙂 Freya är ju ändå den som bestämmer vad och hur saker ska göras 🙂 och framför allt om de ska göras 🙂

Men nu ska jag väl ta och äta lite frukost på stående fot och fixa disken under tiden 🙂 energin är dock inte helt tillbaka men tänker att den kommer om man intalar sig att den är tillbaka 😂🤷‍♀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s