Ny vecka :)

Då var det måndag igen 🙂 tiden går och går och ändå hinner jag inte med allt jag vill borde och skulle göra! Det är konstigt det där om hur man inte kan uppskatta tid trotts att den är samma hela tiden! En minut kan kännas så olika trotts att det är samma antal sekunder samma tidsperiod så kan det uppfattas helt annorlunda beroende på situationen! Jag har tampats med en förändring i mig själv här i helgen jag vet inte vad det är men har så svårt att typ känna lycka just nu! Jag är super lycklig min högsta dröm är uppfylld iom freysan ankomst till vår familj men jag har haft en konstig känsla i kroppen några dagar! Den här karantän tiden tar liksom kol på mig! Jag försöker att göra allt jag kan så bra som möjligt varje dag men känns aldrig som att det riktigt räcker till! Jag känner mig som värdelös och otillräcklig hela tiden mot både barn, hund, katter och sambo och framför allt mot mig själv! Jag vill typ bara ringa svärmor och be henne ta Freya en stund så jag ja. Fixa något men det tar emot varje gång! Jag får liksom skuldkänslor för att jag känner att jag behöver tid att andas! Tid till att fixa sånt som jag inte kan ha uppsikt på henne samtidigt som!

Jag tappar bort mig själv än mer för varje dag och min egen röst har så mycket jag vill säga och få fram men vågar inte längre

Jag är verkligen i en period som är allt annat än bra för mig just nu! Och jag är så lättkränkt! Man trodde ju ändå att när man blev gravid var de de hormonerna som skulle vara värst men att komma tillbaka till vanlig mens cykel att det skulle vara värre rent psykiskt hade jag aldrig tänkt mig och Inger blir ju bättre av karantän!

Jag vill bara känna mig som mig själv igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s