Tisdag :)

Efter ett litet breakdown igår! Så mår jag så väldigt mycket bättre 🙂 ibland så behöver bara alla känslor ut dock blev vloggen jag filmade igår väldigt negativ men det är så viktigt att man visar alla känslor som man har inte bara de som är roliga att visa 🙂 men var så trött på allt igår! Men idag så är glädjen tillbaka 🙂

Dock ligger jag här super hungrig

Men fröken vaknade lite tidigt för hon behövde bajsa och det gör hon aldrig i sömnen! Som tur är 🙂 så det var bara att ha henne vaken i typ 20-25 min så att hon fick tid att göra klart 🙂 jag har också hunnit med att redigera helgens vlogg 🙂 starta dagens inspelning och kommer att försöka sy klart käpphästen idag 🙂 och kanske ta en stund ikväll att åka och fixa lite grejjer som blöjor och lite stöd handling 🙂 och handla detta;

Så kan man komma och ha ett litet provisoriskt växthus här denna sommaren och kanske även nästa innan vi gjort klart allt här i trädgården och får upp ett stort växthus/lusthus för våra växter 🙂 och då vill jag även försöka att ha ett hus för fjärilar och få till det! Egentligen vill jag ju också ha bin men det är svårt att få tillstånd för det här!

Planerna är många 🙂 men det kommer ju bli en lång process innan man får allt som man vill! Detta år är att bara rensa upp på gården! Slänga saker som vi inte ska ha! Och sen ska vi försöka ordna upp alla vinbärsbuskar 🙂 så får man se vart det slutar sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s