Ta tag i livet för 10009644 gången typ 😂

Jag kommer ifrån bloggen hela tiden! Det är inte meningen men nu vid läggning och väckning av bebisen så har jag antigen inget batteri eller ingen telefon med mig eller helt enkelt ingen motivation… så tråkigt! Men ska verkligen försöka få in det i min dagliga rutin nu 🙂

Freya ligger brevid mig ❤️

Men en sak som jag verkligen försöker med nu för att få lite mer att tänka på än bara allt som kretsar kring vår familj är att vi lägger oss nu kl 20:00 varje kväll med Freya och jag kan då efter läggningen ligga och läsa i 2-3 timmar 😍 så fantastiskt 😍 så läste i tisdags ut Margaux Dietz bok my perfect life som jag började läsa på bb 😂😂 dvs 7 månader sen 😂 en super härlig bok som tar upp lite hur man ska väga lita på sig själv hur man ska bygga upp sig när man möter motgångar men att mycket bygger i livet bygger på att man är stolt över sig själv och omger sig med människor som stöttar en! sen började jag på Joakim och Jonna Lundells bok vi mot världen i tisdags också och kom ca 50 sidor 🙂 men så igår kunde jag inte lägga ner boken 😂 så blev att jag plöjde igenom den 😂 otroligt lättläst och givande i kampen för att skaffa barn och hur man blir bemött av sjukvården som tyvärr inte alltid sköter sig :/ men så fin berättelse och jag grät flera gånger! Iof så gråter jag nu för allt 😂

Och ikväll så ska jag då börja läsa Ida Wargs bok min egen väg 😍

Ska bli så spännande 😍

Men nu ska vi väl ta och väcka lilla bebisen ❤️ så ska jag ladda upp ett recept från igår 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s