Godmorgon

Dagen har börjar super bra 🙂 gick upp typ 04:45 🙂 och började redigera vlogg 🙂 och träna och så vaknade lilla ungen 🙂

Gröningen gick väl sådär helt ärligt men jag tog det i min takt och gjorde momenten långsamt för kroppen är inte riktigt tillbaka efter de vaken nätter jag haft från torsdag till söndag natt :/ hon var riktigt gnällig ledsen och jag vet egentligen inte vad det var :/ men vi tog tag i det igår och hade en fullspäckad dag och så gjorde vi en lång läggnings rutin som vi nu ska hålla och jag hoppas det löser sig för jag är så stressad på nätterna av att jag inte vågar sova om hon skulle vakna så är mer eller mindre ett vrak även om natten till idag vart bättre också därför jag inte stressade med träningen och så idag 🙂

Men nu ligger hon och sover sin första stund som är lite för tidigt egentligen men det får gå idag 🙂 förstår hon är trött :/ efter de här nätterna så är det helt förståeligt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s