Tisdag :)

Ja jag vaknade senare idag än igår och det är för jag faktiskt somnade själv efter larmet men jag är så lycklig att jag faktiskt slappnar av så jag somnar just nu! Jag är så ängslig över att Freya sover så dåligt så får det väldigt svårt att sova själv! Men i natt sov hon bättre förutom att vi körde en hel show här igår innan hon faktiskt somnade 🙂 men så kan det vara :)! Inte konstigt 🙂

Men idag är det en ny dag och en ny dag betyder att man fokuserar på dagen ist för att fokusera på det som blev fel i rutinen igår 🙂 jag hoppas ju att det idag blir dagen som vänder både för mig och henne för jag känner mig fortfarande som en zombie!

Men gjorde både lunch igår och middag som ingen gillade 😍 även om det inte är några mängder man som hon får i sig så för hon ändå i sig något 😍

Till lunch pannkakor
Till middag köttfärssås med linser och morot 😍

Kommer ge recept på den maten här under dagen 🙂 blev både så glad och helt bestört över att hon åt så bra 😂 jag tror jag är minst redo av att gå över till smak portioner och inte bara amma 😂😂😂🤷‍♀️ men jag inser väl snart fördelarna med det antar jag 😂 men har lite panik över att hon börjar bli stor 😂

Planen idag 😍

 • Träna
 • Redigera vlogg
 • Fixa i köket
 • Dammsuga huset
 • Fixa i gamköket
 • Städa hallen
 • Byta i sängen
 • Laga paj till middag
 • Sy klart spjälsängs förvaringen och filma
 • Promenad
 • Skriv upp recept på freyas mat

Sen ska jag ev också repa upp koftan jag gjort till Freya något har blivit sjukt fel där någonstans så måste kolla på det 🙂 suck! Jag som var så nöjd 😂😂 men bara repa upp en bit hoppas jag 🙂 så dagens planering är nu liksom kirrad och klar bara ta sig upp från sängen sluta uppdatera här och sen starta 😍

Ev att jag också gör ett schema för detta att sätta på kylskåpet för att Fredrik lättare ska hjälpa till med tvätt disk och städning 🙂 har också en tanke på att göra bullet journal igen trotts att jag så inte har något att göra 😂😂😂 vi får se vad dagen räcker till 🙂

Men nu upp borsta tänderna för jag sover med öppen mun igen tydligen så känner mig allt annat än ren och fräsch i munnen😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s