Försöka komma igång igen här ❤️

Den här lilla loppan gick upp lite senare än vanligt idag 🙂 kl 07 🙂 oftast är det mellan 06-06:30 🙂 men då hon tog 1års-vaccin och har varit lite extra trött på grund av det och extra törstig 🙂 hon hade feber igår under dagen men var inte påverkad men fick en liten dos Alvedon vid läggdags för att sova bra 🙂

Hon sov från 19:45 – 04:00 i sin säng 🙂 eller ja hon somnade brevid mig i vår stora säng och jag också 😂 vakande väl vid 22 och la över henne i sin säng 🙂 och där efter sov hon till 04 då en dröm väckte henne för hon grät i sömnen och barnlitteratur halv vaken så då fick hon komma upp till oss för hon ska sluta äta på nätterna är tanken 🙂 och där somnade hon om på 5 min 🙂 sen vakande jag till vid 06:30 och hon började knorra och rulla runt strax efter och vakande sedan 06:55 ungefär 🙂 verkligen så intressant 😂 Ne men så rutinerna börjar äntligen bli lite bättre 🙂 jag ökade på flaskan på kvällen så det verkade funka för hon har sovit helt i 3 nätter nu 🙂

Idag ska vi städa köket och fixa lite med tvätt och disk 🙂 sen kommer nog svärmor och vi ska kolla hockey och äta mat ihop om jag förstått det rätt 🙂 men vem vet 😂😂 inte jag än det är inte jag som är planerings ansvarig för detta event idag 😂😂 så det ska nog blir bra 🙂

Men just nu är det mys framför tvn som gäller 🙂 med gravid vecka för vecka just nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s