Tisdag morgon :)

Jag vakande i natt vid 03 efter den värsta mardrömmen någonsin! Tog timmar att ta sig igenom alla känslor så jag kunde somna igen! Men ett tips för när man får sådana här drömmar är att jag lägger mig med en fluffig filt under täcket och typ intalar mig känner jag inte filten längre så är det inte på riktigt! Tog en stund men tillslut så somnade jag om! Och som tur var så vakande freya 07:45 🙂 hon började gnälla lite vid 06:45 men vakande inte och jag låg en 20 min till innan jag gick upp och startade dagen 🙂

Morgonens himmel var fantastiskt
Sover trotts att lampan och rullgardin är uppdragen

Och när jag gick upp så hämtade jag tvätten nere och började sedan tända upp sovrummet för att lilla Törnrosa skulle vakna men den här ungen vaknar endast om hon vill 😂 och har vi inte bråttom så låter jag henne vakna till själv för hon blir ofta gnällig av att man plockar upp henne 🙂 så eftersom klockan inte var så mycket så kände jag att det var okey att hon sov klart 🙂 och efter 30 min då jag bökat runt där uppe så vakande hon äntligen 😂

Helt inne i Anis vlogg

Precis när jag var klar med tvätten och allt så vakande hon 🙂 underbart 🙂 så då blev det att ta sig ner byta blöja och sen äta lite frukost 🙂

Smörgås 😍❤️

Och nu sitter vi på toaletten ihop 🙂 för att få tid till det man behöver så får hon leka med klädnypor varje morgon i badrummet 😂

Planen idag är väl att fixa tvätt och disk som vanlig men även försöka få ordning på min gaderob 🙂 nu ska vi iaf fortsätta dagen med att ta upp klädnypor och sen borsta tänder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s