Dags för förskola 😍😍😍😭😭

Med blandade känslor börjar vi denna dagen! 09:30 så börjar inskolningen på förskolan! Känns så konstigt på ett sätt :/ spännande på ett sätt men väldigt märkligt i dessa tider! Rekommendationerna är att man ska begränsa sina kontakter och här står vi och kommer öka dem ! Känns så konstigt men vad ska man göra!?! Dagarna är slut och det är dags att starta upp jobb och allt igen men vet ju att det kommer vara en del vabb nu ändå till en början 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s