Dags att försöka strukturera igen!

Jag har så mycket jag vill ha energi till, som jag vill göra och vad händer 😂 ingenting för energin finns inte, tiden finns inte och jag känner mig ganska ledsen och inte misslyckad men typ otillräcklig! Otillräcklig för mina egna behov då vi har graviditetens behov, Freyas behov, behovet att sköta hem och hus med allt där till, behovet att hålla vår relation levande trotts trötthet och småbarn och snart även en nyfödd! Jag visste ju att man måste stå tillbaka med det man vill själv och även sånt man behöver göra för att man helt enkelt inte orkar! Men i denna pandemi när man liksom bara är hemma och ser på allt som inte blir gjort, man ser sina projekt som blir påbörjade och slutförda alldeles för sent. Det är ganska psykiskt påfrestande att man ”misslyckas” typ konstant med det som man vill och det blir liksom fokus på från en själv. Så jag ska denna vecka hylla vad jag faktiskt gör 🙂

I morse så klev jag upp 05:30 typ hade vart vaken en stund redan men låg och vilade i sängen tills jag var tvungen att gå upp för att gå på toa 😂 livet som gravid 😂 mina nätter består av att försöka somna, vakna vara törstig och kissnödig på samma gång och inte riktigt veta vad man ska ta i tu med först 😂 sen försöka att somna om igen 😂😂 kaos kaos 😂 men gick upp och fixade lite med tvätten som skulle vikas, fixade lite i badrummet av sånt som skulle bara organiseras 🙂 sen var det ju Freya som skulle fixas inför förskolan 🙂 och det skulle packas ytterkläder mm till henne 🙂 sen städade jag bland pappren här nere och började organisera det 🙂 så skönt 🙂

Sen blev det dock lite för mycket till frukost och jag blev tvungen att lägga mig 😂 också livet som gravid 😂 äter jag för mycket så går all kroppens energi åt att smälta maten så jag jag inte göra annat än att vila 😂 och man vet aldrig hur mycket som är för mycket 🤷‍♀️ så lurigt 😂 så nu ska jag vila en stund innan jag tar tag i dagens alla måsten 🙂 har skrivit super bra listor idag kläm vad som är fokus 🙂

Den uppdaterar jag med sedan 🙂 ha en bara dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s