Vilken faktiskt dag 😍

Vi är inne i vecka 36 i graviditeten 🙂 dvs 35+2 så nu är det inte långt kvar 🙂 har dock hållit på alldeles för mycket idag så har ganska ont här men vad gör det 🙂 det har varit en fantastisk dag och jag har fixat i trädgården med mitt land 🙂 och Freya och Alva har varit så glada över att fått vara ute och kastat boll, varit med och grävt mm 🙂 så vad mer ska man egentligen begära 🙂 och jag är ju inte dummare än att jag vet att stå att gräva upp grästuvorna och skaka ur jorden är inte det smartaste när man är höggravid 😂 men jag vill bara så gärna det ska bli klart 🙂 ska försöka gräva mer i morgon och sen lite varje dag 🙂 så ska vi se att det snart blir klart 🙂

Dock har alla mina plantor jag planterat om dött! Jag tror jag väntade för länge med att plantera om dem och stället jag valde att ha dem blev nog lite för mörkt :/ men men bättre lycka nästa gång helt enkelt 🙂 vi bestämde oss för att kanske strunta i tomater mm i år för vi måste ändå måla huset, byta fönster och så har vi en nyfödd och en 1,5 åring 🙂 så tiden är begränsad och jag prioriterar nu att få klart ett land för potatis och morötter snarare än att få ordning på ett växthus 🙂 så planen är att sätta upp växthuset i slutet på sommaren och gräva ordning det ordentligt inför nästa säsong helt enkelt 🙂 för att inte knäcka oss innan bebis kommer samt att våren kom gör någon vecka sen så vi har inte haft möjlighet att börja med allt 🙂 så jag valde att släppa det detta år för att försöka på nytt igen nästa år 🙂 det får bli ett fixar år helt enkelt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s