Ångest eller lycka?

Ska idag försöka göra det sista med jobbet och få klart allt så jag kan lämna jobbet bakom mig nu och fokusera på att bli mamma igen ❤️ att få bli mamma till två små underverk ❤️❤️ fantastiskt ❤️

Men har typ ångest över att göra klart 😂 är inte riktigt redo att lämna jobbet 😂😂 helt sjukt för det enda jag egentligen pratat om sen jag fick min sjukskrivning i slutet på mars är att försöka komma hem så jag kan vila 😂 och nu är dagen här första dagen som ledig och så klart har jag inte fått ihop livet än 😂 men det kommer 😂😂 jag löste de sista uppgifterna till boken de ska läsa igår 🙂 och jag har en plan att egentligen gå ner och sätta mig nu och börja jobba men alla sover och jag bara njuter av att det är tyst en stund just nu 😂

Men planen idag är att:

 • Baka bröd
 • Få klart uppgifter i engelska
 • Sätta omdömen klart (eller dem är klara ska bara ge dem till eleverna)
 • Skriva ett facit på bok texten till vikarien
 • Göra 2 grammatik övningar
 • Sätta de preliminära betygen
 • Ev sätta potatis eller iaf vara ute och gräva lite i landet 😂
 • Räfsa upp gammalt skräp på gården
 • Göra en lassange tills i morgon
 • Umgås med Freya
 • Plocka bort vinter skor och jackor
 • Ta ner kläder för sortering ev ta upp lådor för att kunna sortera 🙂

Så ska väl försöka att helt enkelt ta mig upp här och lösa allt som ska lösas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s