Människors roliga sidor 😂

Det kan ju inte bara vara jag som egentligen har as mycket att göra 😂 men som ligger framför en film och scrollar genom instagram, TikTok och Facebook för att sysselsätta sig tills man orkar (fast då ljuger man för man håller ju på tills det inte hinns med något annat) och så när man inser att ne jag hinner inte det jag skulle utan måste sova så scrollar man en stund till 😂

Mitt behov av att prokrastinera tills kniven är typ mot strupen måste väl ändå vara hyfsat vanligt 😂 den ostrukturerade läraren 😂😂 hur sjukt 😂

Tur jag har saga att skylla på också😂 hon vaknar till och från här när hon har lagt sig för kvällen :/ man får inte gå ifrån :/ inte lämna och inte ens det ger en helt lyckad för hennes sömn :/ men det går bättre och bättre men hon sover så sjukt lite under dagarna att man måste få henne i säng tidigt på kvällarna ❤️ men nu ska jag se klart skönheten och odjuret som är i slutscenerna här nu med att gaston har fått folket att gå och döda odjuret. Måste verkligen också bara säga att jag älskar den nya verisionen ❤️❤️ sångerna är fantastiska ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s