Reflektion!

Att blogga, vlogga, vara mamma, amma, fixa till förskolan, fixa mat och ta hand om djuren 😂😂 det är lite halv tufft men tänker att även om det är lite tufft att få ihop till en början så måste man ju starta någonstans 🙂

Men dagen började med mys i sängen med först saga och sen Freysan ❤️

Idag så blev det frukost i sängen för Freysan ❤️ och vi kollade Greta gris och njöt av att sängen skulle bäddas om ❤️ saga sov tills vi var tvungna att åka i vaggan där nere ❤️ och sen fick jag åka till förskolan och lämna Freya sen hem för att ge saga mat 🙂 sen gick dagen i ett och de blev en del mys med saga innan jag kunde sätta fart med tvätten 🙂 efter det var det dags att åka och hämta Freya sen handla mat till hunden och till oss ❤️ efter en mycket jobbig tur på Willys med en övertrött (saga) och en hungrig Freya så kom vi hem och tog efter att gett saga mat tag i hallen och sen middagen 🙂

Idag blev det (glömde ta kort)!en wook på kyckling och grönsaker med risnudlar ❤️ i en sås av kokosmjölk och röd currypasta 🙂 blev så gott ❤️ och i morgon torsdag så är det soppa och pannkakor vår nya tradition 🙂 jag tänker att jag kommer börja skriva lite vecko planering på matsedel här också 🙂

Efter det hade vi lite familje häng i soffan tills saga somnade och jag och Freya gick upp för att bädda om sängen och leka innan läggdags 🙂 men nu så sover Freya 🙂 saga vaknade där nere och sover igen precis brevid mig 😍 och jag och älsklingen och alvisen kollar på skönheten och odjuret den nya ❤️❤️❤️ så vi avslutar även kvällen men mys ❤️❤️

Jag hoppas jag får en bra morgondag då jag måste ta tag i köket 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s