Min sidekick och jag ❤️❤️😅❤️

Då är det kväll här ❤️ vi har haft en bra dag men hon vill absolut inte sova dagtid längre och somnade alldeles för sent efter maten vid 18 och vakande upp vid 18;45 och jag trodde hon skulle kunna somna om igen där efter jag lagt Freya men det gick inte så bra så vi kollar Youtube här nere 🙂 och hon sitter i gåstolen och övar upp sina magmuskler och benmuskler 😍 så roligt ❤️ jag sitter på golvet äter en förrätt till kvällsmaten en morot och dricker vatten 😂😂😂 men nu börjar lilla saga här bli trött ❤️

Men idag fick vi nästan ordning på köket 😂 men så fanns inget varmvatten eller värme här i samhället så inte konstigt att vi var lite sega och somnade i sängen på förmiddagen 😂 men köket är en nerver Ending story 😂 men lite mer är gjort och vi har övat att sitta med saga och räkna med Freya så lite är gjort 🙂 dock har jag inte hunnit med att åka med skräpet men vloggar har vi gjort 🙂 ska vlogga strax igen 🙂 det är lite stressigt på eftermiddagarna att få ihop livet måste jag säga 😂

Men nu ska jag ta saga här och se om hon vill sova ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s