Vad fick jag gjort idag då :)

Jag har vloggar fram till lunch ungefär 😂😂 och se så blev det bara stress så hann inget mer 😂

 • Fixa klart disken – nästan klart vi ligger efter så lite kvar är det 🙂 men det är lite plåtar så det hinner vi klart i morgon 🙂
 • Städa köket – lite små fix kvar men planen är att städningen ska starta i morgon 🙂 en ordentlig städning i hela huset :)’
 • Vika tvätt – det gjorde jag
 • Tvätt sängkläder från gästrummet – hann inte detta för tiden tog slut och förra tvätten med sängkläder blev sen ner i torktumlaren 🙂 men den ligger på tur och väntar 🙂
 • Torktumla våra sängkläder – Juup!
 • Städa ordning barnens rum efter ommöbleringen som krävdes för att vi fick gäster 🙂 – klart 🙂 men vill som typ fundera ut andra lösningar på hur rummen är just nu :/ så blir ev en ommöblering till 🙂
 • Tvätta kläder – ligger i tvättmaskinen nu 🙂
 • Sticka lite till – Ne det gick inte idag 🙂 är nöjd över den tiden jag fick till i morse 🙂 men saga sov på förmiddagen då jag fixade här på övervåningen och med alla klipp till vloggar jag försökt att starta 🙂 sen så fick jag och Freya vila lite för att inte väcka saga medans vi väntade på maten så vi tog en mys stund i sängen 🙂 där efter åt vi super god biffstroganoff och saga vakande och Freya somnade 🙂 sen så var saga vaken en sväng men precis när vi skulle väcka Freya så bröt hon ihop och jag fick natta saga innan Freya vakande 🙂 så då fixade jag Freya övervåningen eftersom vi blev bjudna på Olearys utan svärmor till middag ❤️ så då fixade vi oss sen fick vi åka till stan snabbt handla lite blöjor och sen blev klockan för mycket 🙂 vi kom hem 18:30 typ och då sov saga igen, hon somnade på vägen hem och så passade jag ocjbfreya på att fortsätta vår mys tid med att duscha och fixa oss för sängen 🙂 och när Freya var redo för sängen så vakande saga 😂 jag la Freya och Fredrik bytt på saga 😂jag kom ner och tog saga för att lägga henne men gick inte och hon började prutta och åla då tänkte jag att jag tag och badar henne ist då så kanske hon blir trött 🙂 men ja medans jag tog av henne och skulle klippa naglarna på henne så kom det fram varför hon inte kunde somna 😂😂 💩 ovig ja hon hade ju ingen blöja … så blev att sanera golv och tvättmaskinen innan badet 😂 sen bad där hon faktiskt kunde sitta riktigt bra idag och leka 🙂 och nu äntligen så somnade hon 😂😂
 • Vlogga – fick det att funka till hälften av dagen 🙂 bra jobbat ändå 🙂
 • Göra köttbullar till veckan – då vi var borta typ hela eftermiddagen så hann jag inte det 🙂 får fixas i morgon 🙂
 • Baka bröd – också tidsbristen så köpte bröd vilket jag sällan gör men så fick det bli 🙂

Men vi har haft en fantastisk dag och nu tänker jag att jag ska försöka få lite sömn 🙂 ta igen de lite sömnlösa nätter jag haft 🙂 senaste veckan har saga somnat sent och Freya tidigt! Och Freya har också natten till 1a januari vart vaken mellan 00.30-04 och när hon väl somnat 😂 jag fick liksom vänta tills hon blev trött för att vi hade gäster här så ville inte att deras lilla sötnos skulle vakna ❤️ då vaknade saga och skulle ha mat och sen så vakande Freya igen 07:40 😂😂 så ja. 😂😂😂 det blev lite kaos allt 😂 men men det är så det kan bli över sådana här special dagar 🙂 Så tänker att jag verkligen behöver den här sömnen som jag verkar kunna få 🙂 försöker ju smita ifrån saga för att hon ska öva på att sova själv men oftast så vaknar hon efter bara en stund och man får kämpa igen och idag känner jag att min sömn är mer värdefull än ett övnings tillfälle 🙂

Så nu säger jag godnatt. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s