Måndag måndag måndag 😍

Min dag startade 03:15 med att saga ville ha mat men då hade dels Fredrik tagit sig till sängen i sagas rum för vi knödde på honom och snarkade 😂så han valde att sova egen säng i natt 😂 Freya vaknade vid 06 och ligger nu uppe och sover en sväng 🙂

Men fick ett så fint ögonblick på barnen idag 😍❤️

Freya sprang till mig och berättade att saga var ledsen när jag var på toa ❤️ och så sa jag att jag kommer strax ska bara tvätta händerna, Freya springer till saga och det blir tyst ❤️ kommer in i vardagsrummet då sitter Freya där och visar saker för Saga för att hon inte ska vara ledsen mer ❤️ ❤️ hon drog duplo lådan till Saga själv ❤️

Jag blev så varm i hjärtat utav bandet som mina två små töser börjar att knyta till varandra ❤️ på gott och ont 😂 detta innebär att Saga hellre kollar på vad Freya gör ist för att äta eller främst då amma 😂 men det hör ju till 🙂

Idag har jag vikt tvätt och hängt tvätt samt startat en tvättmaskin och snart ska jag baka bröd och sen blir det matlagning 🙂 så en lung och mysig dag 🙂 dock har Freya fått prickar på benen så det måste vi hålla lite koll på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s